• GRATIS FRAKT OVER 700 kr
Produksjonstid: 2-10 ukedager + postgang

Om oss

Hei og velkommen til min nettbutikk!  

Litt om meg og min syhistorie: 

Så lenge jeg kan huske har drømmen min vært å bli klesdesigner, og ha mitt eget klesmerke. Den startet allerede på ungdomskolen, og jeg husker jeg blant annet synes redesign var veldig moro på den tiden. 

Da jeg skulle begynne på videregående var valget veldig enkelt, jeg visste hva jeg ville bli og dermed falt valget på design og håndverk, og design og tekstil andre året. 

Etter skolen håpet jeg på å få lærlingplass som kjole og draktsyer, men det var enklere sagt enn gjort, og syinga ble lagt på hylla noen år. Jeg mistet motivasjon rett og slett, og måtte finne på andre ting å gjøre, men drømmen fulgte meg fortsatt. 

I november 2013 sendte jeg en mail til Christiane Wulff i Harstad, og spurte om de tok inn lærlinger, og etter noen besøk der, ble det avgjort at jeg fikk begynne i praksis hos Christiane Wulff! Der var jeg i praksis til juli 2014, og i august 2014 begynte jeg å jobbe for Synnøve på Christiane Wulff, helt til jeg 1.mai 2015 etablerte Style To Smile, mitt helt eget klesmerke! 

Jeg er så utrolig takknemlig for all den hjelpen Synnøve har gitt meg, uten henne hadde jeg nok ikke sittet her idag å skrevet dette. Drømmen og lidenskapen har alltid vært der, men Synnøve hjalp meg å realisere den. Jeg har lært så utrolig mye av henne, og jeg er så glad for at jeg kan kalle henne min mentor, kollega og venn. 

I 2015 ble Style To Smile til, og takket være Synnøve, familien min, venner og alle mine kjære kunder så har det gått over all forventning. Nå er målet å få nettbutikken til å komme mer ut der, og jeg setter pris på hver en av dere som tar dere tiden til å besøke min nettbutikk.